Fredag 1 Jan kl 23.20
Igår var det nyårsfirande i Brisbane det var vi och cirka 100.000 till som kollade på fyrverkerierna på stan. Sedan var vi en sväng på casino och sedan på många olika uteställen om jag skall vara helt ärlig vet jag inte hur många :P Sedan träffade vi massa roliga mäniskor måste säga att folk här är som det sägs väldigt trevliga och hjälpsamma! Vi hittade en club som bara spelade RnB underbart!

Vi åkte även till ngt som heter Lone pine där vi träffade kängerus och jag fick hålla i en koala !! Helt ofattbart köpte jättefina kort från det. Vi har även kollat stan lite grann och det finns hur mycket shoppingcenter och butiker som helst. Nu skall vi stann på hoteller här till den fjärde jan då åker vi till SURFERS PARADISE där vi ska bo och plugga. (har dock inte hittat boende än hehe)

Har oxå köpt ett australienskt sim-kort så man kan nå mig o vi kan nå varadra om vi inte är på samma ställe hela tiden, ganska bra. Har även skaffat mobilt bredband så jag kan gå in på nätet närsom dock inte så snabbt så jäkligt segt att lägga upp bilder.
Kommentarer
Postat av: M

vaa fiiiiiiiiin du va..:) hoppas att ni hade det rolish på nuår..pusss<3

2010-01-01 @ 17:26:48
Postat av: M

skriiiiiiiiiiv mer kvinna

2010-01-03 @ 21:01:59
Postat av: m

önskaara ni vaa här idaaaaaa känns tomt utan er era jävla sjukt att man kan saknar människor så mkt:( ja hoppas ni har det super därnere <3 pusss

2010-01-04 @ 15:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0