FRIday

Nu skall jag ta en sista kaffe på jobbet innan jag slutar och skall möta moz på stan o leta skor ciaoo bella

Torsdag.

Idag jobbade jag 8-16,30 fick bli en halvtimme extra då jag tog en hel timmes lunch då jag o 4 andra kollegor åkte och lunchade på den indiska restaurangen inne i stan. Åt lammgryta, det var gott men liite starkt hehe! Efter jobbet skulle det tränats men hann inte med det idag. Kollade efter party kläder i två timmar, åkte förbi bolaget och handlade mat. Eftersom jag fuskade med träningen orkade jag iaf laga mat tills i morgon köttfärsås och makaroner :)

Hittade verkligen ingenting när jag letade kläder så tog och rotade djupt inne i garderoben och har faktiskt lyckats sätta ihop en snygg outfit, paljettlinne och svart kjol som är hög i midjan. Så slipper jag tänka på det imorgon men måste kika efter skor och smycken!

Puss o Kram 


Onsdag.

Idag när jag vaknade kände jag mig faktiskt ganska utvilad vilket inte är ofta. Jobbade 10-18, hade en riktigt bra dag på arbetet så det syns nog i lönekuvertet :) Sedan var jag o Hang nere på gymmet och det fick bli 20 minuters löpning och 30 min jogging, hurtigt värre. Hann även ner och grilla mig i 15minuter innan jag gick hem.

Nu är jag i full fart och tar dagen dos av tv tittande och datorsittande :) Imorgon skall jag se om jag hittar någon fin partyoutfit till på fredag då jag,pontan,moz, o z ska till Gbg till Divine på födelsedagsfest och sedan fyller jag år på lördag wiiee så efter klockan slår tolv blir det lite extra firande :P


Pics


Trötter..

Igår åkte vi runt 22 tiden från norge, jag och Pontus turades om att köra tills vi kom till sandefjord där båten går ifrån. Båten gick 07.00 i morses och vi var i Strömstad ca två timmar senare. Kände mig inte allt för pigg o fräsch efter att sminkat mig och bytt om i bilen och sedan gått direkt till jobbet hehe Började ju 12.. Slutade 20.. Självklart var det mycket att göra på kvällen eftersom jag var helt slut redan innan jag började!! Så nu ska jag däcka på soffan och inte röra mig.. lägger in lite pics i veckan. Är tröttare än tröttast nu Puss och God natt!  


Testar



Börjar lära mig mixa o trixa nu :) najs va :P


Snart hem :(

Nu har jag precis hämtat de små från skolan och hjälper Ida med engelska läxan vore ju lite oroande om man inte kan engelska för åk 5 om man ska plugga hehe Igår åkte vi två timmar bort från Farsund till Närbö där de bor och går iskolan! Ikväll vid 23. tiden skall vi bege oss hemåt igen ;( Ska bli tråkigt hade gärnat stannat längre!

Blev jättebesviken på jobbet i morses .. Ringde och frågade om jag kunde få ta ut en av mina insparade semesterdagar nu när jag ändå tagit ut en idag. MEN det gick inte, tyckte det var väldigt tråkigt att de inte kunde ha lite förståelse faktiskt ! 

Nu ska vi spela eyetoy (as kul och bra träning) Sedan äta innan vi skall till ett shoppingcenter :)

Puss o kRam

 


Lördag





Nu har vi nyss kommit hem från "stan" farsund är ett litet ställe men himla mysigt.. Påminner om smögen eller kungshamn lite! Vi gick o kikade i lite butiker sedan åkte vi och hälsade på Torhills pappa där vi fick lite våfflor och kaffe :) Strax blir det hemma gjord pizza yammi =0)  Och till kvällen får vi se vad vi skall hitta på! 


God Morgon.

Då är man äntligen framme, efter 7 och en halv timmes bilfärd och 2 och en halv timmes båtfärd *pust*
Nu sitter jag i soffan med småsyskonen och tittar på disneychannel hehe Funderar på vad vi skall hitta på idag ? men tror att torhill och de hade lite planer :) Ska ta lite bilder och lägga in så fr ni se ! nu ska jag äta frukost puss


Bill o Bull and Maaniiin

'




Jag.Malin.Christoffer.Alexander.Tiril.Ida.Niklas.Brothers and sisters.





'


Imorgon ses vi :) Har saknat er så himla mycket, tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra..

Måste verkligen träffa och umgås med mina småsyskon mer, vill så gärna men man har alltid så mycket att göra och vardagen har sin gång. Har ju tre av syskonen bara nån mil ifrån mig men vi ses ändå inte alls så ofta.
Ska nog be dem flytta in hos mig ett tag :) kommer ju inte se dem på flera månader när vi åkt!

Sedan har vi ju de "små" hehe som bor i Norge träffar dem bara någon gång om året så man tycker ju att de växer så snabbt fast de växer i samma takt som alla barn.. 

Vill bara säga till till mina syskon att ni är mina änglar allihop <3 Puss o Kram 


Kost och Hälsa.

 

Sitter och surfar om träning och vad man skall äta och inte osv.. Det är vekligen en djungel där ute! En del säger en sak och andra helt tvärtom. Det finns oxå mycket myter om träning som att det INTE skulle vara bra att träna på morgonen eller att ju mer du tränar ju bättre är det. FEL ! Det är vikigt att muskler får vila minst 24 timmar innan man tränar samma muskel igen.

Ska försöka få lite hjälp att lägga upp ett kost schema utefter hur jag tränar, inte lätt. Hade ju vart trevligt om man kunde ha en personlig tränare som sa åt en vad? hur? hur mycket ? man skulle äta och träna. Får ta det när jag blir rik någon vacker dag :D


Virus.



Är överlycklig att det gick såhär smidigt att bota min sjuka virus dator :) Kanske var svininfluensan som tagit sig in i kablarna hehe Behövde bara gå in på ONOFF och fråga om försäkringen på någotvis kunde gå in och täcka när man fått virus, så fixade en kille i butiken det på plats och formaterade datorn jippi! Nu kan jag ta med den på Norge resan i helgen oxå!

Idag var jag på gymmet KL 07.00 inte illa, förstår inte riktigt själv hur jag lyckas ta mig upp med tanke på att jag är superduper morgon trött av mig. Men det blev en timmas träning sen hem o duscha o käka frukost innan jobbet som jag var på till 18.00 !

Nu skall jag bara sitta vid tv:n med min dator i knät och vara lycklig att den fungerar igen *puh*

Puss O kram


Tidig tisdag



Idag var jag på gymmet klockan 8 :) tränade en timme sen frukost där underbert!
Direkt från gymmet - jobbet till 20.15 sen hem kolla desperata husfruar.
Efter det läsa och god natt inte så mkt mer spännande denna  tisdag..

Hade fått hem mitt lipgloss jag beställde som tydligen ska göra att läpparna ser mkt fylligare ut, får se om det funkar eller om jag blivit offer för reklamen :P 

Puss o kram

ps får se hur mkt jag uppdaterar denna veckan har fått virus på min fina dator ;( 


tråk måndag.

Idag var man tillbaka på jobbet och det var fullt upp. Fick inte heller någon bra start på veckan eftersom jag hade tänkt gå upp kvart över sex i morses och steg ur sängen 7.10 :S men men så är det, fick bli en färdigsallad till lunch och otvättat hår! Nu kom jag nyss hem och skall plocka i ordning lite innan p kommer och vi ska ner och träna. Efter det blir det filmtajm sen nana och tisdag :)

såhär skall en söndag vara.

 

Idag har vi varit på max och ätit ÄLSKAR Gi målet o pommes massa massa pommes :)

Nyss var jag och pontesius på hemmakväll och köpte fem filmer glass o hockeypulver,nu blir det mys <3


Lördags kul







Igår var jag p och moz hemma oss hos och drack LITE vin :P
Sen stack vi och bowlade på poolhouse, måste faktiskt säga att dricka och bowling inte alltid är den bästa kombinatioen.. P vann:( hehe Efter det stack vi till vimmel en liten stund innan vi träffa z och gick till subway o åt sedan bar det hem till oss igen. Kom i säng klockan 6, har ju sovit hur mycket som helst de senaste dagarna!


Bio i höstmörkret?



Funderar på bio i höstmörkret men det går ju inte så bra filmer.. Så typsikt när vi ändå har två checkar liggandes.
Längesedan vi var och sölade popcorn och pussades i biosalongen.

Vad kan man göra en lördag i borås?

Bowling
Ut och äta
krogen
Myskväll hemma
umgås hemma med vänner

någon som har något bra förslag?

Vi är rastlösa men vet ändå inte vad vi skall hitta på?! vilka problem man har eller hur!


Ja tack!

Har inte nämnt det men idag vaknade jag strax efter 13.. Fattar inte att jag börjat sova så länge, innan räckte det med 6,7 timmar. Känner mig som en pensionär hehe När man sover för länge blir man ju oxå övertrött och när jag går upp ser det ut som jag knappt sovit alls :P Måste bli ändring snarast!

Nu skalljag gå och rensa garderoben och göra fint ev stryka lite skjortor så det finns färdigt när man känner för att ta på sig det. Hade inte varit fel med en sånhär garderob som på bilden :) Typ alla tjejers dröm. Puss o Kram 




Fredagsmys



Igår åkte vi till pontesius pappa och Christin ute i Limmared. Vi åt kräftor och drack gott, jag drack rött vin för kanske andra gången i mitt liv. Var väldigt skeptisk i början men det var riktigt gott faktiskt! Kommer inte riktigt ihåg när vi åt kräftor sist och nästa år är vi ju inte här så det var smaskigt värre med lite kräftor :)
Efter maten blev det idol och strax efter 23 fick det bli hemåt eftersom pontan började 6 imorses :S  


Soon i´ll be there.








uppsägning?! Bilförsäljning :S




Jag jobbar ju heltid på banken idag men har ju sen ett par år tillbaka haft mitt jobb på joker casino, numera cherry vid sidan av. Har knappt jobbat ngr pass där de senaste månaderna och känner att det är dags att säga upp mig ska ju även åka snart ändå. Banken har jag ju kvar. Har verkligen haft många roliga stunder tack vare företaget och träffat mycket roligt och intressant folk :) Samt sett MKT när jag jobbat på olika krogar i olika städer runt om. Hade jag haft ork skulle jag jobbat in i det sista för att spara mer pengar till resan men har hellre tid över till mina vänner och min familj <3

Min bil (svarta faran) måste jag även säga adjö till fast jag inte haft henne så himla länge. Den skulle ju bara sjunka i värde om jag lät den stå hemma i över ett år. Pontan har lämnat in den nu så det inte är några fel på den. Så får se hur jag klarar mig utan bil nu, är väl inget större problem har inte jättelångt till jobbet eller stan men det blir värre då vi brukar åka ut till mamma eller pontus pappa, men det löser sig finns ju lokaltrafik!

  


Frisk luft.



Nu skall jag faktiskt ut och ta en promenad i solen känner mig utvilad och pigg. I morgon blir det jobb!
Jag kan behöva lite frisk luft, det kan man inte få för mycket av, blir tokig av att bara sitta inne i en lägenhet..
Sen skall jag bara ta det lugnt med en kopp te och min bok :)


bok tips!



Den vita massajen. Av Corinne Hofmann

Håller på att läsa den just nu, har kommit en tredjedel av den ungefär och den verkar vara mycket spännande.
Det handlar om en affärskvinna från schweiz som åker på semester till kenya där hon trivs otroligt bra och blir djup förälskad i en massajkrigare. Hon lever med massajerna på landsbyggden och får uppleva många kulturkrockar. Det är en verklig berättelse!
Har uppföljaren hemma som bara väntar på att bli läst. Såg även att den finns på film ska nog allt se om jag kan få tag i den när jag har läst böckerna. Det tråkiga kan vara att när man läst en bok har man byggt upp en egen bild av personerna och handlingen och sedan när man ser filmen blir man besviken för det inte var eller såg ut som man trodde. Så det är frågan om man ska låta sin egen fantasibild vara kvar eller se filmen?


Lite kul.

http://www.youtube.com/watch?v=FI5GDDIDYIc

För att göra en kort historia lång..


När jag ändå är hemma.



Eftersom jag är hemma även idag tänkte jag passa på att ringa och säga upp telefon,bredband m.m inför resan det brukar ju ofta vara lite uppsägningstid. Hoppas inte det super lång väntetid.. Har även kollat upp lite inför besöket hos mina syskon i norge den 23-26 okt :) Vi får åka härifrån till strömstad sedan ta en färja över som tar 2,5 timme sen tar det 5 timmar att köra innan vi är framma :S Måste köpa många bra tidningar och byta musiken i bilen!


Lite skvaller.

HOLLYWOOD. Nu kommer Kanye Wests härdsmälta på MTV-galan ifatt honom. Hiphop-stjärnan ställer in turnén med Lady Gaga.

I stället väntas han enligt MSNBC lägga in sig på alkoholavvänjning. Den inställda turnén är kulmen på en stökig höst. Nyligen skapade han stor uppståndelse när han på MTV-galan avbröt Taylor Swifts tacktal och uppgav att priset borde ha gått till Beyonce.



Kan han ju behöva. Tycker det var fruktansvärt pinsamt när han gjorde som han gjorde men, hehe jag måste ju hålla med om att beyonce äger ;P


Höst.






Tycker trasiga jeans är snyggt, har dock bara ett par fina själv än så länge. En snygg höst look enl mig är 

trasiga jeans
svarta pumps eller höga stövlar
svart stoor halsduk 
svart lång mössa
stora örhängen 
och en kort skinnjacka eller svart kavaj 

Tycker hösten är en fin årstid.. Härligt att ta en promenad i solsken bland färgglada träd, det tråkiga är regnet som alltid kommer med hösten! Tur att det finns paraply.



Nya dyra skor ? kanske detta är ett alternativ ;)


Halsont.

 

Har kännt mig hängig hela kvällen, tror nog inte att det blir något jobbande för mig i morgon.. Ska ta en kopp te o försöka sova!  Skriver mer i morgon. God natt alla !  


Pmzm





Hade världens trevligaste kväll igår :) Det blev tacos först sen hallonpaj lite dricka o tjöt, sedan sprang vi till bussen och åkte till gbg! Glömde tyvärr våran rese dricka så vi gick direkt till barsidan där robban jobbade o han var snäll o bjöd på ngr drinkar :) Efter det blev det casinot, jag förlorade 400kr o pontan gick lite plus så det jämnade ut sig.. Nu ska jag pontan moz o Z kolla på film o lata oss. Puss o Kram 


Dinner Date.



Gooood morgon. Nu skall jag snart börja tvätta sen ska jag smått börja förbereda inför ikväll när moz o z kommer och vi ska äta lite o umgås. Vi funderar fortfarande vad vi skall göra efter.. Kanske blir bowling eller casino cosmopol :D Vi får väl se.?! Har nu även bestämt att det bli en Norge resa med p och syrran så jag kan hälsa på mina syskon och min "stora syster ;)" o hennes kille! Kommer bli jättekul man träffar ju dem nästan aldrig.. Och sen skall vi ju snart åka oxå. Ska ta lite fina bilder ikväll så ni får se :) 

Igår var jag o p hos Johan o kollade på idol även hans anna och pimmen var där. Vi kollade på en gammal 90-tals film, sökarna. Hade inte sett den faktiskt sen blev det hem o nana. Puss o Kram  


Mammas pojkar



Idag försov jag mig haha börjar bli en ful vana hehe. jobbade 9-16. Sen träning sen storhandling på maxi och nu mammas pojkar och inlåst. Sen sova tiiidigt så jag kommer i tid imorgon, ska tom försöka vara på jobbet 2 min tidigare så jag hinner hämta kaffe :) Har pratat med M och vi har bestämt middags date på lördag, ska bli mysigt! Roligare än såhär blir inte min torsdag. Fredag imorgon go go go puss puss   


Busungar.






Blev sent i säng idag, kom precis hem från pontus syster som bor i Limmared. De har köpt världens sötaste hund hehe Ture heter han :) Blev klippning, så skön känsla att slippa mina gamla toppar. Det blev även lite god natt sagor för Emilia bla Pomperipossa, jag kommer ihåg att jag älskade den boken, minns ni den? Hon häxan som fick längre och längre näsa varje gång hon förtrollade någon hehe ! I morgon ringer klockan vid halv sju måste hinna köpa lunch tills i morgon, har som vanligt inte hunnit laga nån.. God natt!

 


Klipp.



Hejsan! Idag höll jag på att försova mig IGEN, en vän ringde mig vid halv 10 och jag börjar 10 så fick liite bråttom. Slutar idag 18.00 sen blir det faktiskt ingen träning idag :( Ska åka till Pontusans systers-salong Hårstudio 22 och klippa mig :S Måste verkligen eftersom mina toppar ser förfärliga ut.. är så sugen på att klippa kort men tror inte jag vågar (fegis) hehe Får se vad resultat blir sedan :) Puss


Tis.

Lite kort om hur min dag sett ut inte mycket att läsa men klockan 9.00 gymmet sen jobb 12-20 nu hemma o fixa mat och kolla desperate housewives me love sen natti ! Not so fun .. puss på er.


Monday.

Idag åkte jag o pontan och hans vän robban till Alingsås för att hämta en bildel till pontesius faster. Vi tog även en kaffe på statoil och köpte nya klockor hehe mkt najsiga, som ni ser på bilden :) Efter det blev det Freeport, fanns massa fint men jag var duktig och tänkte på reskassan som måste utökas så det blev bara en halsduk från adidas till hösten! Efter ett par timmar där blev det mycket god mat på chez amis sedan tog vi farväl av roberto och träffade mozdah som precis hade slutat jobbet o åkte med oss tillbaka till stan. Efter det åkte vi ut till Fristad för att hälsa på Johan som precis flyttat till ny lya med en jättebra altan, kommer nog bli många grillkvällar där :)  Nu blir det natti natti ska upp tidigt o träna imorgon bitti. Känns skönt att det bara bli 4 arbetsdagar denna veckan. ciao! 


MPR.








Fotogrejer.



Måste lära mig mitt nya bildprogram man kan göra sånna här tuffa grejer men jag har inte rktigt tålamodet att sitta o testa ..


pics i love.


Minka.



Såg precis en dokumentär på tv 4 om tjejer med världens största bröst. Helt sjukt! Minka har världens näst största bröst med flera liter i.. Ingen av dem verkar lycklig och det är män som fått dem att göra det, blir så förskräckt när jag ser sånt. Det är farligt för deras hälsa men ändå vill de göra den större och större fattar det inte. Jag är inte på något sätt emot silikon och skulle kunna tänka mig att själv göra det efter man fött barn o blivit 40 kanske, eller om man verkligen har typ inga bröst alls. Men detta tar priset verkligen!


Regn.







Här är lie pics från igår, jag underhöll lite grann och mamma o Pontus pappa kör en give me five efter fin duett hehe! Idag har jag träffat min lilla vän Mozdah, vi gick och solade och tog sen en kaffe och en liten promenad och pratade om allt möjligt :) Nu sitter jag hemma o myser i soffan medans regnet verkligen öser ner, blir inte ledsen när jag tänker på att om 3månader är jag i solen.. Pontus är med sin kompis och tittar på matchen AIK-Elfsborg jag väntar på att han ska komma hem snart <3

 


härliga Ledighet.

Igår blev det middag och singstar, tycker verkligen om att sjunga även om det inte riktigt låter som celine dion :D Mamma och dem stannade till två på natten. Är så glad de alla kommer så bra överens tycker det är kul att vi kan träffa allihop! Vi åkte hem vid halv tre i stormen och ösregnet. Sov till klockan tolv idag och jag har tagit ut en semesterdag imorgon :) Ligger nu och tittar på tre vänner och jerry på tv, kan inte förstå att det är BARNprogram men men det är underållande!

 

   


Ikväll.

Nu är jag o pontus hemma hos hans pappa i Limmared och mamma och kakan är här oxå :) Vi ska äta o ha myskväll. Kommer lägga ut lite mer bilder från gårdagen senare måste sortera den, nu skall jag äta är så hungrig!


Hollywood.




Hej nu har jag vaknat till efter gårdagen. Hade jättetrevligt med alla girls igår. Maten blev väldigt lyckad och alla blev mätta och belåtna. Rosévinet flödade och rumpor skakade på dansgolvet på viva dit vi gick sedan. Tyvärr var det väl inte så mycket folk men det var ju fredag. Det gjorde ingenting för man var i roligt och trevligt sällskap. Tack alla :)


cute.


Köpte två stycken liknande hårspännen idag, piffar upp frisyren utan att man behöver anstränga sig alls.
Söta på sommaren. and I will soon see the sun!


Inför.





Idag har det varit fullt flängande hit och dit jag har handlat all mat och allt gott tills imorgon :) Detta är ett litet smakprov av pyntet! Det kommer bli en girly girl kväll, glitter och glamour och of course ROSA. Nu skall jag bara välja mellan två klänningar en guldig eller en svart gillar båda.. Tror alla kommer vara kanon fina <3 Det är så kul oxå för de flesta av oss ska gå ut efteråt och då ska vi fortfarande vara utklädda till hollywood babes ;)  


Torsdag.



Me today looking VERY happy som vanligt hehe Nu skall jag jobba 3timmar till :( Sen blir det shopping på stan och förberedelser inför festen imorgon. Har jeansleggingsen på mig här snygga eller hur ? puss


RSS 2.0