paus på bloggen :(

Nu när jag är här i australien och surfarnas paradis måste jag tyvärr ta en paus medbloggandet , mycket tråkigt :( för jag kan inte ladda upp bilder ordentligt för vi har ett halv bra mobilt bredband. kommer uppdatera på facebook oftare :) puss <3

Surfers Paradise 5 Januari kl 21.30.

Sitter nu och kollar på white chicks (så rolig se om ni inte sett den filmen) på motellet holiday in i Surfers Paradise.
Vi skall stanna här veckan ut för då har de renoverat klart lägenheten som vi antagligen skall bo i :) elvte vån,havsutsikt,mitt i centrum, 2min till skolan och 10 sek till havet. Finns pool o tennis bana m.m UNDERBART!
Vi har inte haft kanon väder idagarna dessvärre men det kommer nog snart, så det har blivit lite shopping och mycket promenader runt om för att utforska. hoppas ni alla har det bra massa puss o kram
Och ett STORT grattis till Mozdisen <3


 
Fredag 1 Jan kl 23.20
Igår var det nyårsfirande i Brisbane det var vi och cirka 100.000 till som kollade på fyrverkerierna på stan. Sedan var vi en sväng på casino och sedan på många olika uteställen om jag skall vara helt ärlig vet jag inte hur många :P Sedan träffade vi massa roliga mäniskor måste säga att folk här är som det sägs väldigt trevliga och hjälpsamma! Vi hittade en club som bara spelade RnB underbart!

Vi åkte även till ngt som heter Lone pine där vi träffade kängerus och jag fick hålla i en koala !! Helt ofattbart köpte jättefina kort från det. Vi har även kollat stan lite grann och det finns hur mycket shoppingcenter och butiker som helst. Nu skall vi stann på hoteller här till den fjärde jan då åker vi till SURFERS PARADISE där vi ska bo och plugga. (har dock inte hittat boende än hehe)

Har oxå köpt ett australienskt sim-kort så man kan nå mig o vi kan nå varadra om vi inte är på samma ställe hela tiden, ganska bra. Har även skaffat mobilt bredband så jag kan gå in på nätet närsom dock inte så snabbt så jäkligt segt att lägga upp bilder.
RSS 2.0