Pang!

 



www.inredning.nu

Hittade de farligt coola iskuberna och denna häftiga senaps och ketchups-pistolen på denna sidan. Om man drar fram den på grillpartyt lär man ju bli king hehe Hands up! senap eller ketchup? -Båda tack :D


Brr..







God dagens everybody. Idag började jag 10 mkt skönt med lite sov morgon måste jag säga, jobbar inte så himla sent idag heller blir till 18.00. Efter det kan ni gissa vad jag skall då ? tada.. Gymmet såklart! Får passa på nu när jag är igång tröttnar ju så lätt tyvärr. I morses så var det iskallt ute, som ni ser på bilrutan var det frostit värre. Har inte hunnit köpa ngn skrapa heller så fick ta mitt körkort :( Brr.. Eftersom jag hade lite bråttom i morses var P så gullig och gjorde en smoothie till mig som jag kunde ha till frukost yummie :)

  • Vaniljyoghurt
  • Frysta hallon el andra bär.
  • Lite mjölk
  • Lite lite banan 

    Mixa ihop så är en frukost klar.
     

 


No No



Här är en fin bild på mig från jobbet, Emma hade en hel påse med massa olika så jag var ju självklart tvungen att testa en. Tanken på att jag skulle färga håret brunt och klippa upp det är ju ett big NO NO hehe!
Eftersom jag redan har tränat idag och det är städat och fint hemma blir det soffan ikväll, tänker inte göra någon matlåda, det får blir färdig lagat innan jobbet :) Mamma ska ev kika förbi vid åtta tiden.


Tisdag.


Hej alla! Sitter nu på jobbet slutar inte förens 19.00. Men har redan hunnit med träning i morses och mysig frukost på gymmet =) Åkte och hälsade på pontan innan jobbet oxå. Idag skall det fyllas i visum ansökningar o uthyrningsblanketter! kramar


Ett två kör.




Nu var det måndag igen och fortsätter såklart med träningen. Jobbade 8-17 sen dancejam 17.30 till 18.15 och direkt efter en halv timme core wiha =) Nu ska det verkligen hända något innan jag åker!
Nu sitter jag och återhämtar mig med tre grova smörgåsar samtidigt som morgondagens lunch ligger i ugnen. (lax o pommes, hade inga klyftpotatis kvar)!  Snart blir det idol sen duscha och sen nana! Vardagen har sin vanliga gång.


Slöast ever.



Jag har verkligen legat i sängen hela dagen, gick upp och gjorde soppan, det var så slitsamt så jag fick lägga mig igen :P Har inte vart så bakfull men fruktansvärt slö. När pontan kom hem åkta vi till city och köpte chips och dipp hihi yummie Ska mysa ner i soffan nu så det blir lite variation :)


The hills.





Har legat i sängen med morgonrocken på sen jag vaknade, bara gått upp för att äta frukost. Hur skönt som helst! Det är The Hills weekend på mtv i LOVE it. Ska snart rycka upp mig och laga lite gulsch soppa som är så gott och även göra korvsoppa samtidigt så har man några matlådor fixade inför veckan. Har varit så slarvig med det det senaste och köpt färdigt.   


Trötter.




Igår var det jättetrevligt när vi satt hos oss och hemma hos Hang, hon hade verkligen gjort fint, massa och då menar jag massa snacks och tilltugg :) Hon bjöd även p blandade drinkar!
Sedan när vi tog taxi till stan gick vi först till xoy men var bara där en kort stund innan vi gick till det hyfsat nya stället Viva. Det var fullt med folk, men musiken var tyvärr sådär och jag fick migrån :( Var väl inte den roligaste personen så jag o pontan gick vid ett redan, han fick bädda ner mig och ge mig en huvudvärks tablett. Det hjälpte nog bra och idag mår jag inte alls dåligt och har ingen huvudvärk :) Skönt!  




Lördag.

Mycket som skall hinnas med, nu ska jag snart åka och hämta upp moz, vi skall åka o grilla oss lite. Man är ju inte jättebrun direkt! Efter det skall vi ta en promenad i det inte så fina vädret, men det är ju borås. Blir nog en sväng runt ramnasjön.. När är klara med det skall vi åka och hämta upp Albert från gettot där han bor :) Sedan blir det shoppingrunda inne på systemet hoppas inte att det är världens kö därinne bara, är ju löne helg :S

Sedan skall jag hem och städa och de kommer hit igen, ponta har slutat jobbet. Efter nån timme åker vi till Hang på inflyttningsfest och slut destinationen ser ut att bli www.xoy.se

Det kallar jag planering hehe

 

 


Ankan



Sveriges mest omtalade Anka, skall vara med i ett talkshow program på kanal 1 ikväll kl 21. Är lite sugen på att kolla, om det inte kommer ngt bra blir nog en kik. Hon är ju helt körd, skulle aldrig ställa upp på att vara någons uppvisningsdocka! Göra mig fin i flera timmar ifall att min man ber mig hälsa på någon! Hennes hus och annat däremot hade jag kunnat leva med ;) hehe  


Fredagsmys.




Nu ska jag kolla på idol och äta naturgodis (kan ju låtsas att det är nyttigare) :) Blir väldigt lugnt ikväll.Har redan planerat lite av morgondagen. Har pratat med både Mozdah och Albert, vi ska träffas på dan o åka förbi systemet så man är förberedd inför kvällen. Blir nog en sväng förbi den ena inflyttningsfesten.

Funderar även på att köpa dessa skor, har provat dem två gånger redan!

           
Båda är kanon snygga men jag har blivit kär i den aprikosfärgade (syns inte så bra på bilden) Kanske blir nya skor imorgon, behöver ju inte mer alltså men åh dom är fina! Gör inget att de är så sommriga, kan ha dem i australien isf :) Inte fel att klacka runt i dem på nyår :D

 

 


Fredag.yes.

Vad jag har längtat efter fredag! Har vart mkt denna veckan känner jag. Nu blir det en kopp kaffe så man vaknar och får tillbaka sitt normala humör. Säger bara att jag o en viss herre inte skall vistas i samma rum de första minuterna när vi vaknat, det ingen bra start! Så skall dricka upp snabbt och köra förbi city och köpa lunch innan det blir jobbet fram till halv fem i eftermiddag.  see you later!


Brevet.



Hoppas alla haft det bra, snart är det fredag wiehi!
Jag kom nyss hem från jobb och träning, testade på ngt nytt idag som kallas dancejam, hur kul som helst :) Kändes som man skulle imitera en dancevideo med beyonce, shake as!  Det var roligt och jobbigt så ingen söndagsträning. Blir nog fler ggr.

Nu ska jag berätta om brevet.. Jag städade nämligen i mitt förråd i källaren för ett litet tag sedan och då tittade jag i massa gamla lådor och hittade det här brevet, fick det av en killkompis när vi gick i årskurs 3. Det är så himla gulligt, ska skriva exakt som det står kolla in stavningen..

Hej Madde. Synd att du var sjuk för vi gjorde en jäterolig dans på musiken.
du skriver fortfarande på dit brev va jag väntar på det för jag har inte fåt nåt på länge.
Jag hoppas att du mår bra så att vi kan göra nåt för jag tycker att vi har jäteroligt ihop. (sen har han skrivit baksidan vänd syns nog på bilden)
Frästen tack för det andra brevet det var jätebra.
Jag vet att du jilar ***** men jag jilar dig ialafall

Hälsningar *****

Hahaha det bästa är att vi är jättebra vänner även idag, han skulle nog bli sådär glad om han såg det men har ju inte nämnt ngr namn hihi Puss


Tors

 



Good morning ! This is me today :) tog dock inte den rosa rosetten för det kändes lite konstigt till jobbet.. Så tog en svart ist :D Nu måste jag rusa kommer senare och berättar om detta brev .... Puss



Hollywood

Idag har det som vanligt varit fullt upp. Jobbade till 18.00 och efter det åkte jag direkt till gymmet och var med på ett bodybalance pass. låter lugnt och behagligt men du anstränger musklerna till max och man riktigt pinas! Men man känner snabbt skillnad efter ngr sådana pass! Efter träningen åkte jag direkt till Limmared och grattade ett födelsedagsbarn. Var hemma 23.00 inte bra, har inte hunnit fixa lunch eller ta fram kläder. Får gå upp extra tidigt imorgon :S blää! 

Sitter och söker insperation på nätet inför våran hollywood-kväll :D Ser verkligen fram emot det. Har inte bestämt om jag skall köpa plastmuggar o sånt?! Hatar verkligen att diska, men hur Hollywood är det :P Måste ju pimpa till allt lite extra.

När jag tänker mig min styling ser jag något sånt här framför mig..



Fantastiskt!  En liten chihuahua hade ju vart pricken över i:et ;)


Rapattack!

http://www.youtube.com/watch?v=mALySTvo4Jw

Älskar att titta på vakna med the voice på morgonen! Jacob Öqvist är underbar.
Varje fredag kör de "rapattack" Det menas att man kan skicka in och önska en rapattack till någon, ex Jag tycker att en kompis ska sluta röka säger vi, då skriver de en låt om det och ringer upp "rökaren" och kör en dissig rapp låt typ -om du inte slutar röka kommer jag dig slå. slå så mkt att du inte orkar stå. Hahaha har aldrig påstått att jag är en rappare men det är ett exempel. Titta själv :) Det finns massa olika!


Tisdag.







Idag ringde klockan 07.00, jag gick upp och tog på mig träningskläderna som låg färdig vikta vid sängen, sen drack jag snabbt en kopp kaffe, slängde ner dagen kläder i bagen och körde till gymmet! Körde stenhårt 30 min kondition sen blev det lite styrketräning och streching :) Innan jag o Hang åkte till jobbet åt vi en efterlängtad frukost på cafe Orion, grov smörgås och en kopp Kaffe. Jag som inte är så blyg tog två smörgåsar hehe :) 

Dessvärre kunde vi inte sitta kvar så länge för vi började jobbet kl 11.. Sedan slutade jag 20.00, så det blev racerfart hem till Idol och nu ätligen bloggen och soffan, thank you god!

  


Snart.




Snart är jag där, bara ett tag till i detta kalla land och denna regniga stad Borås.. Ska nog allt lära mig att bemästra vågorna :) Har hört att det ska vara vädigt svårt att lära sig.. Gud vad jag längtar... Som tur är kan pontas kompis Linus surfa riktigt bra, så han får lära oss!  Han är där nere nu i perth västra sidan av australien och ska möta upp oss när vi kommer ner, vi skall ju bo ihop alla tre sedan! Hoppas han står ut med mig och Pontus :)  


New start.



Nu har man tränat ätit duschat och nu skall jag laga matlåda, lövbiff och potatismos (om jag minns hur man gjorde) skall iaf testa! Sedan blir det hollywood fruar måste ju se Anna Anka eftersom hon är helt bäng i bulan, men tycker hon är underhållande på något komiskt sätt :) Efter det skall jag packa träningsbagen eftersom jag skall träffa hang klockan 8 utanför gymmet fast vi börjar 11 massa med + till oss. Tänkte gå så tidigt så man kan ta en kaffe o lite frukost på ngt mysigt cafe efteråt som belöning. Mina träningskläder på bilden.. Nej ja skojja bara, min nya myskläder, söta eller hur ? puss


Träning.

Har ju sagt att det är dags få en fin shape på kroppen nu innan man skall bo i bikini i flera månader :) Så idag blir det ett core pass, är perfekt om man vill ha lite magmuskler och det är ju aldrig fel. När dom börjar syns är ju en annan sak :P Kom precis från jobbet men vill man vara fin får man lida pin bye.


Lite shopping.





Tjoho everybody det blev lite fynd under dagen :) Jag köpte jeanslegginsen som ni ser på bilden, de ser verkligen ut som äkta jeans! De är jätte tunna och sköna plus att det ser ut som att de är lite slitna hot hot. kostade ca 200kr på Cubus (bli nog höstens favvoplagg). Köpte även en ny fräsch mascara och ett vanligt vitt basic linne, känner att det är vad som fattats när man står på morgonen och har massa koftor att välja mellan men inget att ha under! Pontan fick tag i en retro hoodie som ni ser på bilden, ser ut som en hiphoper från 80-talet tyckte den var cool. Nu blir det något chockerande BODYBALACE pass kl 18, Lena ringde och puschade på mig lite, TACK! ¨



fixotrix

 




God morgon! Idag gick jag upp halv tio och rensa skåp o fixa o dona. Sedan kom en tjej och tittade på lägenheten och hon vill hyra den :) Underbart ! Nu kan man släppa den oron att man inte skulle hinna få lägenheten uthyrd. Pontus syster kände henne tydligen lite oxå och det är ju bra, då kan man ju inte riktigt med att miss-sköta lägenheten eller så. Nu skall jag ta en sväng i knalleland o kanske hittar man något fint (fast jag inte ska shoppa ngt innan jag åker) och så blir det storhandling på ICA (vart annars). puss 


Mys

 

Jag skulle lätt ha någon av dessa underbara skapelser i mitt vardagsrum, tänk att mysa ner i en rosa mysdress med min rosa laptop i would be in heaven, tror iofs inte att killen skulle digga det lika mycket, to bad. Nu är iaf förråds-städningen klar! Känns väldigt skönt att det äntligen blivit av, såg inte för organiserat ut innan direkt. Skulle gjort det förlängesen, nu var det verkligen dags eftersom när vi hyr ut lägenheten sedan ska vi ställa alla småsaker där, som alla kökstillbehör m.m!

Känns lite knas att städa en lördagkväll men har inte alls haft det här party humöret i helgen, ska bli skönt att inte vakna bakis (till er som läser imorgon hehe) :) Imorgon är det lägenhetsvisnings om gäller, sedan tänkte jag äta ngt riktigt gott och köpa massa godis och gott till kvällen samt se en bra film. Får passa på för på måndag ska jag verkligen försöka skärpa mig med onyttigt och sätta igång med träningen igen.


Ldag.








Idag klockan ett hoppade han the brave one. Vi var där i tre timmar lång tid hehe men vi såg massa som hoppade han tyckte det var jättekul iaf. Jag tog inte steget att hoppa men provade känslan att ha lite utrustning :) Vi som var där var: Svärfar terho såklart, hans samboChrisin,sambons son Emil. Min sägerska Sofie och hennes två barn Emilia och Waldemar. Jag och Pontus och Pontus kusin Viktor. Fyllde upp en hel åker typ. Efter hoppet åkte vi in i Väänamo (värnamo) och åt pizza hos en tjej som fått pris som nordens bästa pizzabagare. Det var den mysigaste pizza retaurang jag sett, rekomenderas varmt. Nu är det dags att städa i förrådet i källaren innan kvällen börjar :S Hoppas alla haft en underbar Lördag i det fina vädret! Kramar 


Gnatt



Nu ska jag se det sista av Dirty Dancing på tv sedan blir det nog drömmarnas värld, är ofta helt slut på fredagar, ni som jobbar mån-fre knows...
Tack alla som har kikat in idag fortsätter det såhär får jag nog snart  ett samtal från numera brunettbella att hon vill skriva ett inlägg på min blogg ;)


Band.




Både mellan vänner och partners finns det band, vissa starkare än andra och ofta byggs ett förhållande mellan olika människor upp. En del kan vara lugnare än andra. Man kan ha en vänskap som går i jämna vågor hela tiden där man kanske inte visar så mycket känslor utåt, de bara finns där. Medans man i ett förhållande visar jättemycket känslor och då blir man kanske väldigt glad och lycklig eller jättearg och mindre lycklig. Det jag menar är att ALLA människor har ju bra och dåliga sidor,det gäller att respektera och ta hänsyn, vara lyhörd. Man vet om något har en bra grund och då gäller det både för vänner eller i förhållanden att man jobbar på det lite extra ibland! Livet är ju inte alltid en dans på rosor, tänk vad yr man hade blivit.


Fredag.



Äntligen fredag! Slutade jobbet 17.30 och cyklade direkt till cafe Viskan där jag träffade Alberto och tog en latte. Tänkte varva ner ett litet tag efter en veckas jobb men det blev inte så mycket med det, telefonen ringde och Alberts vänner kom och de hade planer så tog min bike och tog mig hemåt. Men lika skönt det för nu ska jag kolla på idol och bara ligga i soffan resten av kvällen :) Kommer in en sväng senare.


DKNY

DKNY
Fresh Blossom Edp En lätt och frisk blomsterdoft med inslag av grapefrukt, svarta vinbär och jasmin.

Fick den här parfymen av P igår som tack för att han fått låna min bil till oskarshamn några gånger. Han är ju för gullig.. Men jag är inte så rolig att ge presenter till. Blir ofta generad och tycker det är lite jobbigt att få presenter klart jag blir jätteglad men är lite dålig på att visa det tyvärr.  Hursomhelst har inte vågat öppna förpackningen på parfymen utan tänkte smita in på kicks o provlukta och om den inte är någon favvo så byter jag :D puss o kram 

 


Kissie



Jag måste säga att jag är mycket positivt överraskad, har varit nyfiken på den här tjejen men hon fick mig att ändra mina åsikter om henne idag när hon var med i Vakna med the Voice
Hon förklarar att bloggen är hennes alter EGO. Tänkte nästan det för så bitchig kan man inte vara om man är normal. Jag ställde faktiskt klockan idag för att jag var så nyfiken på att se detta besök.


Grejjar



Yeah!! snart sitter det, har hittat lite olika bildprogram som jag försöker lära mig, orkar inte göra så mkt mer. Tänkte sova en stund men då kommer jag inte somna senare så håller mig vaken ist.  Snart kommer pontan hem oxå och han har jobbat 6-18 så han är nog lika "pigg" som jag :P Känner att jag blivit mer trött och slö sen jag slarvat med träningen det sista ajjabajja. Men nästa vecka är det seriös skärpning! Det gäller mest att komma igång och sedan inte skjuta upp någon träning. Den bästa träningen är ju faktiskt den som blir av.


Annans post.




Idag när jag kom hem tog jag som vanligt och samlade ihop allt som brevbäraren slängt ner i inkastet gick till köket slängde reklamen direkt i soporna och rev upp breven. Började läsa och fattade ingenting vilket inte var så konstigt för jag hade öppnat grannens brev :S Vad gör man hehe lite jobbig sits! Kan ju inte bara knacka på o lämna ett öppnat brev då tror de att jag är västa snokaren. Vill ju inte slänga det heller verkar vara ganska viktigt. Ska nog försöka snika ner det i deras inkasst snabbt sedan springa in i lägenheten igen! Så slipper jag bli misstänkt för att vara den "snokande" grannen.   


Trötter.






Idag jobbade jag till 20.00 mindre kul och börjar igen om 8 timmar whoohoo hur ska man hinna med allt annat? Vem har bestämt att dygnet skall ha 24 timmar? Eller att man ska jobba fem dagar av 7 och inte tvärtom?! Känner mig som en robot emellan åt, men det gör väl alla någon gång man har sina perioder.

Efter jobbet åkte jag ut till min kära mor som fyllde år hade köpt presentkort för en lite slant, sen åt vi lite god mat och tårta fanns såklart men jag var alleles för mätt, så jag bjöd på singstar uppvisning för alla gäster ist! Trots min usla sångröst var publiken nöjda med uppträdandet (tror det berodde på min förmåga att leva mig in i det jag sjöng) fick iaf stående ovationer =)  Nu ska jag försöka ladda batterierna några timmar innan klockan återigen ringer *suck*


Syskonen.




Ska snart planera in en resa till Norge så jag kan hälsa på 3 av mina småsyskon, träffar dem alldeles för sällan och saknar dem mycket <3 De växer så fort! Sist de var här spelade vi lite bowling och gick och käka men sedan hann vi inte träffas så mycket mer för de skulle iväg.. Men snart kan de kanske ta flyg hit själva och hälsa på lite oftare men det kostar ju en del också. Hoppas iaf kramar till er.



Tavi.



Läste om denna bloggaren i en tidning hon heter Tavi och är tretton år gammal från, Usa tycker hon är himla söt! Väldigt annorlunda, har tydligen ett fantastiskt öga för mode och otroligt mkt kunskap inom ämnet. Hon har 4 milijoner läsare varje dag! Helt otroligt. Kolla in om ni vill längre ner på hennes sida finns det videos.

http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/


Gäsp..



Snart Somnar jag nog så innan det god natt alla !


SurfersParadise.



Sitter och funderar på att det faktiskt inte är sådär himla lång tid kvar innan vi åker :) Våran skola ligger 2-3 minuter ifrån den här stranden på surfersparadise! Hoppas att min familj kan komma och hälsa på undertiden vi är nere men det ser inte så ljust ut eftersom min mamma är extremt flygrädd. Tur att det finns internet och skype :D  


Puss.





Det är kanske inte så konstigt men jag är fortfarande trött efter helgen sedan är jag ju ingen morgon människa direkt så att börja klockan 8 en måndag morgon hjälpte inte så mycket. Nu borde jag egentligen träna laga matlåda och fixa lite hemma MEN har ju faktiskt mycket viktigare saker för mig som att sitta vid datorn :D Börjar iofs klockan 11 i morgon så har ju hela kvällen på mig. Ska titta på Hollywoodfruarna på tv sen bara, måste få lite insperation inför den 2 oktober då vi skall träffas några från jobbet och vi har det temat :) ska bli intressant o se hur alla kommer se ut som "rika bitches :P"

 

 


?.



Ni har kanske redan sett detta men jag hade inte gjort det, det är ju sorgligt.
Klart man kanske inte ser precis likadan ut med och utan smink men det här hahaha
Brukar kika in på hennes blogg ibland och undrar om hon verkligen är som hon verkar vara enligt bloggen eller om hon går in i en roll för att bli känd ? Vad tror ni ?


B.


Yesterday



Hade en mycket lyckad lördag =) Men efter både fest i fredags och igår är jag helt slut ska inte dricka två dagar i rad mer. Vi var först på inflyttnings festen sen gick vi till XoY där det var massor massor av folk. Idag har vi vart i Limmared och ätit pizza samt slappat, är som sagt lite små seg! Tack alla som var med igår Love you all.

 


Funny Cakes.






Undra vad de här tårtorna smakar ? Lite fräcka


Skål.




Måste orka.. Nu har jag rullat ner från sängen och börjat förstå att det är en ny dag! Finns ju både bra och dåliga "fyllor" och bakfylla är ju inte en av de bättre får jag säga. Sedan är det ju även såhär att jag o pontilontan är bjudna på inflyttningsfest idag och sedan utgång på xoy som har premiär öppning idag (kommer vara jobbigt mkt folk) Så det kommer bli en utmaning att gå från bakfylla till vanlig fylla igen hahaha uscha För Madde kan ju inte ist avstå alkoholhaltiga drycker GÅR INTE SERRU :) SKÅL


Vill ha.



Och hur sött var inte detta tuffa läder armbandet?  Har bett min VÄLDIGT snälla pojkvän att beställa hem ett till sin väldigt snälla bloggerska *hihi* ;)


Utekväll med Kollegorna.

Gårdagen var som sagt mycket lyckad. Vi startade med en öl på ute-serveringen på Bishoparms innan vi gick till restaurang Oliven. Jag åt mixat grillspett m klyftpotatis mmm, blir lite små sugen nu så här dagen efter. Senare gick vi tillbax till Ba men gick ut lika fort eftersom det inte fanns mkt plats. Vi hamnade då på Vinci´s uteservering, har inte varit där tidigare men stället var fräscht och snyggt inrett. Det var inte så mycket folk där och en del i gänget var sugna på att svinga höfterna på dansgolvet så vi tog oss till nya devine (gamla sands) det var inte så jätte mycket folk heller, men det var bra musik och ett bra ställe så det blev sista stoppet för kvällen. Har lite bilder från kvällen där man kan se att en del var ostabilare än andra ;P och en del var kings of the dancefloor! Tack alla för en kanon kväll verkligen! (och tack till mig som har tagit massa kort som kommer bli intressant att visa) =)



God Morgon.

God Morgon! Igår var jag ute med jobbet, det var väldigt trevligt och jag fick skratta mycket =) Kan väl inte påstå att jag mår toppen idag :S hehe därför kommer jag uppdatera och lägga in bilder lite senare under dagen. Så kom in o kika igen om ett tag.. kramar*   

Efter detta sover jag gott.



Inspelningen av "Sex and the city 2" påbörjades i förra veckan!
Filmen förväntas vara redo för svenska biografer i maj nästa år.
LÅT DET GÅ FORT


Världens godaste.


Finns nästan inget godare att äta till frukost eller kvällsmat om ni aldrig smakat prova! Både jag och Pontus har fastnat för dem.. Ska nog kila in till köket när jag är klar här vid datorn och ta en liten skål hihi midnight snack är alltid bra så här när man vill komma i form or NOT men men =) mums iaf. 
 
Ska även väcka min stackars trötter som somnat här brevid mig på soffan, han tycker inte riktigt att det är lite kul med bloggande som jag :P

Så God natt alla som inte somnat o kikiar förbi eller dröm sött till alla som sover! 



 


San Pedro fängelset

    → → 

           ↓
           ↓

                 → →               

                                           



        Idag på jobbet fick vi gå på två föreläsningar en av dem var en som Jonas Andersson höll i, mycket intressant och fruktansvärt spännande. Han har suttit i ett av bolivias värsta fängelser i fyra år!
Han fick fängelse för att han försökt att smuggla knark från Bolivia till Sverige. Det han sa om hur det fungerade inne på fängelset var sjukt, man fick ingen mat om man inte hade råd att köpa. Man fick ha kniv, det fanns inga vakter där inne, det var/är som en stad där inne. Till och med barn bodde där, tänk er!
Tycker att ni som inte hört om honom skall läsa boken..


 


Bobby Oduncu




Har förstått att om man vill vara "någon" i kändisvärlden ska man klippa sig hos Bobby, även de kända bloggarna som blondinbella och Kenza går till honom så han får "klippa till dem" Inga namn men någon/några av dem på bilderna skulle behöva det ;P Grupptryck hos Sveriges mediamännsikor eller vad? Inget illa om Bobby han verkar vara toppen. Nu undrar man ju hur en del av dessa kan lägga ner så mkt pengar på att fixa sitt hår hos en kändisfrisör? Men där måste jag säga att jag blev väldigt överasskad när jag gick in på hans sida för att spana in hans blogg och såg att en klippning på hans salong kostar 390kr och då INGÅR Tvätt, fön, Huvudmassage och styling. Så vill man vara lika RAD som dessa o klippa sig hos Bobby kostar det inte en halv månadslön :)  You Go Bobby



Passar Leo

Hallå alla snygga (och mindre snygginga hehe) :P Sitter ute i Fristad hemma hos johans mamma och passar hans brorson Leo så ska uppdatera lite när jag är hemma sen!

2 Favvo

Tycker dessa två klänningarna är superfina! Den första är ifrån gina och den blåa är ifrån Turkiet, har ännu inte haft någon av dem på mig vid något speciellt tillfälle. Nu är väl deras säsong över snart så får ha dem när vi landat på andra sidan klotet!























Tack.

Vill skriva ett tack til min pojkväns syster S för att vi får förvara våra möbler hos dem under tiden vi är borta. Det hade varit tråkigt att sälja dem eftersom de är så gott som nya. Sedan hade det blivit ganska dyrt att magisinera under en sån lång period. Så det får bli en fin julklapp till henne i år :)




Work



Här har ni mig at work, banktjänstekvinnan! Välkommen till Ica banken du pratar med Madelene hehe :) På fredag ska vi ut och äta ca 16 personer från jobbet och ta ngt glas. Ska bli mkt trevligt! Tycker det är väldigt viktigt att träffas även utanför arbetet och umgås. Trivs man inte på arbetet är det dags att tänka om! Förhoppningsvis blir alla go o glada och ngt kul ev pinsamt händer så vi alla kan ha ngt att prata om efter helgen :P



Today



God morgon alla glada =)
Såg klart filmen jag skrev om igår, jätte rolig så om ni gillar knäppa komedifilmer är den ett bra tips!
Nu ska jag snart äta frukost, gröt al´a pontan = Havregrynsgröt med mjölk o äpplemos han får fixa frukosten så jag hinner med ett inlägg. 
Igår la vi ut våran lägenheten på annons sådär vid sjutiden på kvällen och har redan massor med folk som vill komma o kolla blir så glad! Vi vill ju få klart detta med uthyrning så snart som möjligt så vi vet att det är klart innan reseplaneringen fortsätter. Så vi har redan några som kommer ikväll ska bli spännande! Nu måste jag kila.
Ha en bra dag så hörs vi ikväll!  


Movietime.



Ska nu gå och kolla på Big Stan, såg en halvtimme av den igår innan jag var i drömmarnas värld. Måste säga att jag skrattade som bara den, bara under den korta stunden, så den kan jag rekommendera redan utan att ha sett hela, kommer mer om den imorgon. KOMEDIFILM=ME LIKE


Dresscode

Har tagit reda på att skolan vi skall läsa på i surfersparadise har "DRESSCODE" Det anses tex olämpligt att tjejer har kjolar kortare än till sina knän. Killar skall inte ha sufingshorts eller brottar linne! Förstår inte riktigt detta när det är sisådär 40 grader. De har kanske väldigt väldigt stark air-condition på skolan, annnars blir det hot in there om man ska ta på sig fracken och fin blusen till plugget :)   

På tal om... Så har jagfaktiskt lite dubbla åsiker om det där med att alla ska tex ha likadana skolkläder (nu är det inte riktigt så strängt på den skola vi ska till tack gode..) Det är ju bra på det sätt att man inte kan bli mobbad för att man inte har råd att eller möjlighet att köpa nya kläder ibland eller överhuvudtagen, man kan inte se vem som är rik eller fattig. Men gud va tråkigt om alla skulle se likadana ut dag in och dag ut eller hur ? Är mycket glad att man själv fått möjlighet att välja.


Kaffepaus.




Skulle idag promenerat ett par meter bort till en nyinflyttad, men som hon nog förstod får vi ta de när vi ses på lördag :)  Man har nästan alltid fullt upp på veckorna, iaf jag. Det ska tränas,jobbas, sovas, lagas matlåda, fixa hemma, ev nån solning, tränas, surfa en sväng såklart, sen är det alltid ngt som dyker upp som detta med bilen eller lillebror på besök(självklart trevligt) och då är man ju hemma eller någon räkning som ska betalas and so on!


Mys




Det här vad jag kom hem till idag, myspys.<3

Slutade 20.00 idag så sprang typ ner till bilen och gasade hem snabbare än snabbast, det var ju IDOL 20.00 så ni förstår att jag hade bråttom. Vem älskar inte att se speciellt de första avsnitten o alla som gör bort sig! Haha blir själv generad ibland när de är riktigt kassa, kan inte för mitt liv förstå mig på en del alltså ? Måste erkänna att man önskar ofta när man tittar på musikprogram som Idol att man kunde sjunga! Bli RIK på att göra något så kul, sj skulle jag aldrig ha nerver till att stå på scen eller framför en jury(Vilket aldrig skulle inträffa för min del hur mkt jag än önskade med tanke på att jag låter värre än en klämd katt när jag sjunger). Så stor stjärna till de som vågar! Fast de inte alltid är så bra...   

På tal om musik så ska jag antagligen gå och titta på dead by april när de spelar i Gbg nästa vecka, tycker de är bra. Sen ska vi åka ett helt gäng o ta nån kall (beer of course) efteråt.  Så det ska bli trevligt!
Jag o Sångaren. (från NRJ in the Park)




Natti Natti alla!

Nu har jag äntligen fått ner mina bilder på dvd-skivor ifrån min gamla dator, det var ju några stycken, *puuh* ! Rensat allt gammalt onödigt som legat och skräpat känns faktiskt lättare i hela kroppen för jag skulle gjort det för längesen. Men äntligen KLART tadaa. Har hitta en som vill köpa min dator till hyfsat pris så kan jag börja använda min nya rosa kompis! Nu ska jag stänga av denna beroendeframkallande maskin (jag är datoholic)! Ska mysa ner och kolla på en komedi-film =) mer skratt i vardagen behövs alltid! pussopillvartnivill ;)

ljusljusare kyckling..




Hiss ÄKTA Blondiner.

Diss Folk som färgar håret vitt och har 3cm svarthår i hårbotten och kallar sig blondiner :S (Det är till dem blondin skämten är till om det hade varit IRL ;P )

Säger inte att man inte ska blondera sig om man tycker det är fint och det passar en, men gör det då ordentligt! Sen finns det ju även den kycklinggula blondinen i wont even go there!



Faran



Idag när jag lämnade in min lilla brum brum på peugots verkstad för att fixa fläkten skulle det kosta mig 5000kr. I dont think so, tack gud att man har en svärfar som är duktig på bilar och kan hjälpa mig!
Ska ju tyvärr sälja min svarta fara nu när vi ska åka. Kul att ha bil men mycket tråkigt att laga.


Lilla Leo






Lilla Leo !


sent.

Hej alla! Hinner inte skriva mer idag jag o pontus kom precis hem från våran kompis Johan som bor med sin storebror och hans son och sedan deras TRE hunder hehe fullt hus! Sen var vi även och hämtade upp min lillebror som ska sova hos oss. Nämen jag måste i säng tidigt ikväll ska lämna in min bil på verkstad KLOCKAN 07.15 imorgon INNAN jobbet, o ja som är morgontrött :S Därför får jag skriva mer om hårfärger och visa bilder imorgon =) hörs då! God natt

Shoppat.

Pontan o jag har varit o shoppat lite idag hehe i just love it!
Har köpt varsin mp3 som vi kan ha speciellt på den långa flygresan som väntar o annars med givetvis.
En digitalkamera som man kan ha under vatten :) så vi kan ta snygga surfingbilder såklart!
Sen det bästa av allt varsin mini PC!! Jag en ROSA hur underbart är inte det den är så söt och jag är så glad.
Så shopppingrundan idag blev iofs lite dyrare än vanligt hehe
Ska skriva mer i kväll och skriva om hårfärg..





Bilder från gårdagen.







Den goda maten vi åt var fläskfilespett,oxfile,gratäng m. potatis palsternacka och morötter och till det sallad kanon gott, christin är en myket duktig matlagerska :) Trots den goda maten har vi en liten kylskåpsråtta som ofta är i farten denna gången har vi bevis oxå! Den här personen är nog hungrig nästan jämt :P
Det blev ingen singstar då vi alla hade gäspat innan klockan var 21.00 nästan pinsamt, men sen är vi alla hårt arbetande personer så klart vi var lite trötta!



Fotboll

Smiter in hit en sväng grabbarna där inne är helt i en annan värld, de kollar givetvis på matchen. Själv kan jag faktiskt säga att jag inte är så intresserad. Det är kul att spela men tråkigt att titta på. Jag hejar bara på zlatan!
Kan bjuda på ett citat av pontus pappa. -Förr var jag ung och snygg, nu är jag bara snygg ;P 

 



Limmared.

Har nu kommit hem till pontas pappa och Christin som bor i ett litet mysigt samhälle som heter Limmared,brukar mobba Pontus att han är härifrån. Fast Fristad som jag kommer ifrån är väl ingen metropol direkt :P. Limmared ligger ca 4 mil från Borås. Ikväll blir det nog lite gott o dricka lite mat och sen kanske singstar (favorit i repris). Ska ev ta lite bilder senare så får ni se om ni vill. Om ni tycker att bloggen ser lite tråkig ut så ska jag snart ändra på detta, ska be little sis om hjälp hon är lite skickligare på den biten än vad jag är!  


..

 

 

 

           Skrev i ett tidigare inlägg at jag skulle visa min bra början till fina naglar, så här är två bilder syns kaske inte sådär kanon bra men man ser lite iaf!          

        

Glada nyheter !




När jag och Pontus var i Alanya förra veckan träffade vi ett jättetrevligt par från Örebro =)
Emma och Robin.
Och vi har bestämt att de ska komma ner till Borås och hälsa på i slutet av månaden, det ska bli trevligt! Så vi får se vad vi hittar på kanske blir det gå ut o äta på något mysigt ställe eller lite Party ! Det visar sig väl.
Det är inte så ofta man träffar människor utomlands som man senare håller kontakten med även när man kommit hem. Iaf inte när man åker som par, för då tror alla att man vill vara ifred och bara mysa. Nu säger jag inte att man inte vill det men man gör ju inte det hela dagarna. 
Mycket kul.

 


Lediga Lördag

Äntligen lördag! Skönt att vakna och veta att man är ledig.
Jag vaknade runt 9 i morses och åt 4 knäckemackor innan jag stack ner till gymmet, Om man typ skall bo i bikini i flera månader om ett tag så gäller det ju att hålla kroppen i trim. Efter 50 minuters tränande blev det 14 minuters solande på drop in solstället. Tycker för det mest att de är fräschare än solstudior, sen har de en "voiceguide" i solariumet som önskar dig en trevlig solning, haha och du kan spreja vatten på dig m.m riktigt bra!   

Nu är jag hemma igen och har precis duschat gjort peeling och smörjt in hela mig o ldb´s fresh and fruiy bodylotion som luktar UNDERBART. Känner mig som en ny människa och redo att börja planera vad man skall hitta på ikväll ?




Regn Regn.




Borås är verkligen sveriges regnigaste stad! Uscha att hösten redan är här :( sommaren ska alltid gå för fort.
Något som är lite positivt är att det blir mysfaktor på högnivå. Själv ska jag strax gosa ner i soffan och bara titta på tv och njuta av att det är fredag och det blir närmare och närmare till avresa :)

Ett mycket bra tips

 till alla er som aldrig kan spara naglar, vilket jag själv aldrig har lyckats med tills nu, mina har alltid varit så sköra och mjuka. Men så köpte jag ACO nagelförstärkning på apoteket för sisådär 50-lappen och det har hjälpt kanon bra. Och nu när de blivit lite längre (ska visa bild senare) har jag börjat använda en nagelpenna på h&m för typ 25kr för att göra topparna vitare, snyggt! Mycket finare med äkta inte lika plastikt som fake o dessutom billigare.


Förklaring

.Old School.








Om ni undrar varifrån jag fick det fina namnet till min blogg är det från när jag var 14, kanske, tror jag. När det var så himla cooolt med lunarstorm, det var mitt nick där. Ungefär vad man tyckte när man var i den åldern hahaha Börjar tycka om det :)

Australien


.Längtar redan.

Längtar redan..




Jag har skapat den här bloggen mest för att vänner bekanta och familj ska kunna följa mig när jag och min pojkvän åker på äventyr ett år till Australien när vi hittar på massa spännande saker och sedan skall vi ju plugga också. Hade gärna tagit med alla men detta är en liten biljett till resan med oss =)

Kommer även under tiden innan vi åker skriva lite om vad jag hittar på och gör under dagarna, så alla som är intresserade eller nyfikna är välkommna att läsa min nya Blogg!

Puss O Kram


RSS 2.0