30 dec klockan 9.00

Vaknade klockan sju i morses då jag sovit ca 20 timmar i sträck, snacka om jetlag ! Att ha internet kostar ca 100kr timmen här på hotellet svindyrt.. så kommer inte använda det mer efter detta och vi skall ju stanna här till 4 januari. Vädret har varit ganska mulet o kvalmigt men nu ser det ut att börja spricka upp och då skall jag rusa till poolen o bara steka :) Imorgon skall vi förhoppningsvis till ett ställe där man kan mata kängerus och hålla i koalor :D det har jag längtat efter ! har ju lovat en från jobbet oxå att hon skall få ett fota på en koala :) (kicki)

Vi har fortfarande inte fått våra väskor :S men vi har pratat med det handikappade flygbolaget ovh de skall leverera dem till hotellet senast i eftermiddag -thank god.
Ska berätta lite om våran flygresa hit hehe den gick ju

GÖTEBORG-KÖPENHAMN-BANGKOK-SIDNEY-BRISBANE
SKULLE VART FRÅN BANGKOK -BRISBANE MED EN GÅNG EG.

I köpenhamn fick vi springa från gate 1 til 50 typ de ropade efter oss i högtalarna och sa att om vi inte var där inom 2min åkte planet till bangkok så sprang samtidigt som jag nästan började gråta uscha. När vi landar i Bangkok säger det att vårat inbokade flyg har blivit inställt för typ 2 månader sedan (utan att vi fått info) då kommer ju den riktiga paniken, men en kille på flygbolaget fixade det så vi fick åka via sidney ist men då kom bagaget bort ist !

Men men det verkar ju lösa sig.. FÖRHOPPNINGSVIS kan saker och ting bara bli bättre nu ;)

saknar er alla familj vänner och kollegor massa puss o kram

ps snart kan jag lägga upp bilder när väskan med kabeln kommer.

 


Finally

Nu ar vi antligen framme pa hotellet i brisbane ! Klockan ar nu tjugo i tre pa natten .. Ska lagga mig alldeles strax, har haft en valdigt jobbig och kranglig resa hit. ska beratta mer i morgon men vi flog forst till kopenhamn sedan bangkok sedan sidney och sedan brisbane! Sedan har flygbolaget tappat bort vara vaskor sa jakla piss men men vi far losa det i morgon hehe ska uppdater mkt ska fixa internet pa min datorn nu lanar jag linus dator! Da kommer aven tangentbordet ha riktiga bokstaver puss och kram till alla nu borjar aventyret !!

God Jul

God jul till er alla ! Har så mycket att göra nu med utflyttning ur lägenheten och jul med nära o kära vi åker ju på söndag så uppdateringen kommer kanske vara sådär men har massa massa med fina bilder från julaftonen som ni skall få se. Så jag är strax back puss o kram till er !

Min Måndag.



Idag när jag vaknade av att telefonen ringde.. fixade jag iordning mig snabbt och körde ut till mamma för att hämta upp lillebror Christoffer för att åka o handla klappar ! Hittade det mesta och resten skall jag fixa imorgon men vet vad alla skall få nu iaf, känns som alla klappar kommer bli klart godkända :)

Så snart julafton och allt som hör till <3


Lördag & Söndag.








I lördags blev det filmkväll en av filmerna var helt psykad och läskig som ni ser gillade jag inte den ingen annan heller iofs. På söndagen blev det pizza-time och så blev jag väldigt sugen på att spela sällskaps spel!
Det var ju bara att vi fyra fick hoppa in i mammas gamla saab och brumma iväg till maxi och löpa ett :)
Ett MKT bra julklappstips Googles heter det, väldigt roligt det är lite som pictionary och man har med lite charader och lite svettiga utmaningar som situps och även lite hjärnjumpa. Vilka vann? JO jag o pontan hihihi
Tack för en mysig helg *We are familiy*
obs det är inga tiggare på ena bilden utan pontan som delar ut lite kladdkaka till moz :P



Nu är jag LEDIG !



Nu har jag gjort min sista dag på banken för över ett år framöver :)
kommer kännas underbart att inte behöva ställa klockan på nästan två månader innan skolan börjar är så himla glad just nu! Ska julhandla i veckan o träffa nära o kära så mycket som jag kan innan jag åker ..

Nu ska jag kolla på film o njuuuta av att jag är LEDIG imorgon o kan sova sova sova hur läänge jag vill wihu !

puss


Fredag.

Idag åkte jag hemifrån 7.20 imorses för att hinna förbi ica för att köpa lite godis till kollegorna eftersom jag hade min sista riktiga arbetsdag idag, det blev mycket kramar och så fick jättefina armband <3
Slutade 14.12 UNDERBART !! Åkte direkt till knalleland och hann köpa två julklappar men kan ju dessvärre inte avslöja här vad såklart.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag skall göra.. skall upp ganska tidigt imorgon iaf.

kramar


Torsdag.



Idag var det jobb 8-16. Blev även utsedd till månadens SÄLJARE på vårat team möte :) whiee
Hade varit så duktig på att hjälpa kunder att öppna en aktie/fond depå!
Direkt efter jobbet köpte jag en pizza och åkte till Albert och hälsade på, vi åt inte ens upp hela ihop.. Jag kan ju tom käka en hel själv om jag verkligen vill :D

Imorgon är SISTA ordinarie jobbdagen SJUKT! skall jobba extra fem timmar på söndag sedan är det klart.

Nu skall jag bara slappa på soffan resten av kvällen. Puss o Kram


Nuttin but strings.


Rensat



Här är en liten del av det jag skall ta med mig på lördag.
Kassarna under är fyllde med byxor,skor och väskor!
KOM O KÖP hahahaha
Det är mycket fina saker som kappt är använda oxå hoppas hoppas det blir kul! 


Torsdag

 

Idag tog jag taxi till jobbet lat som jag är, gjorde det i måndags oxå :) lyxigt värre.
sedan åt vi julbord på jobbet idag det var helt okej men mammas är bättre helt klart! Det är viktigt att julskinkan är en tia men det var den inte idag hehe

Idag skall jag rensa lite bland mina kläder, har nämligen bokat ett marknadsstånd i gbg på lördag, ska bli kul o se om man kan få in lite pengar på att sälja sina beg kläder. Så det blir heldag där på Lördag. 

 


Tråkig tisdag.



Idag jobbade jag från 11-20 :S gick så segt idag uscha. Dagen höjdpunkt var att vi fick en jullåda med julmat från jobbet som är våran julklapp. När jag kom hem låg Pontan helt utslagen på soffan med magsjuka :(
så köpte hem skorpor blåbärssoppa och cola.. Vet inte om det hjälper men jag har alltid ätit och druckit det när jag var liten och hade magsjuka.

Sedan har jag hunnit med och sola en sväng såklart!

SISTA JOBB VECKAN NU :D


Hemvägen.



YES precis vad som hände..
PUNKTERING 4km innan vårgårda, fick vänta på att kakan skulle komma med ett nytt däck eftersom reservdäcket var kass. Var hemma och somnade vid tre-tiden men både jag och pontan tog oss till jobbet!


Movie




Kollade på inglourious basterds. Jag tyckte den var helt okej ganska bra, väldigt speciell så man måste gilla tarantino filmer.


Hos Moster

I fredags åkte jag upp till min moster för att hälsa på lite.
Kom som vanligt iväg lite sent så var där vid halv åtta tiden på kvällen, var ganska seg så det blev ingen ute kväll utan lite karaeoke som jag suger på! Singstar är bättre, då är det lite bakrundsröst som "konstigt" nog gör att det låter så mkt bättre :P 

Lördagen var det ner på stan som gällde lite saker som skulle fixas inför kvällen och hann samtidigt köpa lite nytt smink som solpuder och mascara som jag skall ta med mig till utlandet. Bra att ha solpuder på kvällen!
Sedan blev det fixande och lite förfest hos moster innan vi gick till hennes kompis som hade bjudit in oss tidigare i veckan, där blev vi kvar ganska länge så det blev aldrig något dansställe men vi satt och roade oss på lite olika vimmelställen, där en del var på G medans andra somnade i soffan :P

SÖNDAGEN = Bakis, det blev film snarkande på soffan och hamburgare yummie


Etuna










Har blivit sjuk av att försöka vara frisk.



Tog vaccinet mot flunsan igår, fick direkt jätteont i armen :S
Och när jag vaknade i morses hade jag världenskramp i armen och frös samtidigt som jqg vqr varm, nu ligger jag på soffan med 38,6 graders feber .. snyft!


Jobb till 20..




Nu kom jag precis till jobbet skall vara här till 20.00 idag, ser än sålänge ut att vara ganksa lugnt får hoppas det blir så resten av dagen! Brukar ju hinna köra ett träningspass på förmiddagen när jag börjar sent men var lite lat idag och hoppade det. Ikväll blir det deperate Housewives och sedan en liten sväng till solariet sedan duscha och sängen. 

På fredag åker jag och hälsar på moster i e-tuna :D var längesedan, längtar! Vi kommer ha så kul. 
Puss o kram    


20 dagar.



Nu är det inte länge kvar, börjar kännas ordentligt.
Det är skönt att det mesta är klart också, bara att flytta ut sakerna. Papperskrivande och ansökandet är fixat!
Har även gjort så vi har körkort som gäller över hela världen, sen om jag vågar köra i australien är ju en annan fråga :S De har ju såkallad "tvärtom" trafik!

Lite om min start på veckan.. Jobbade 8-15.20 skönt, skulle slutat 17 men hade lite komp timmar :D nu väntar jag på en vän så ska vi ev ut och promenera sen blir det bara tv och datorn. Mer intressant än så blir inte min måndag! Kramar.


Helgen.

'



Lördagen blev det bowling med familjen :) och vem vann BÅDA gångerna JO MADELENE hihi
Nu ska vi titta på tre komedi filmer me love.

vart lat på bloggen i helgen sorry guys. 


Brisbane






Här kommer vi att landa den 28 december :D Fattar det inte. Vi har bokat hotel en vecka här innan vi åker vidare till surfers paradise. Lite pics på hotellet verkar super fint.
Linus kommer att möta upp oss direkt när vi landat! vill åka nuu 


Torsdag.



Idag gick jag hemifrån 7.20, jobbade 8-16.20 sedan promenerade jag hem *brrr*
Nu sitter jag och väntar på sambon så vi kan dra och träna lite innan vi handlar lite.
Sitter i ett vardagsrum som inte ser allt för väl städat ut, vi har nämligen börjat rensa
i alla lådor och skåp inför flytten! Prov-packade min resväska men vad händer ?!
JO när jag skall väga den på våran digitalvåg dör den batt lo stod det bara, snopet värre.
Ska försöka komma ihåg att köpa nytt batteri efter träningen så jag vet att det inte är
övervikt på väskan. I helgen blir det nog lite go kart och kanske bio :) Puss


Presenter



Detta har jag ju glömt att visa haha Pontus fick dessa två i present av två snuskiga vänner :P
Vet inte riktigt vad jag skall säga men jag vet inte riktigt hur "snygga" de kalsingarna blir på pontus.


Föreläsning


Shoppat idag.




Detta här har jag inhandlat idag och allt är inför resan.
En stor väska på 100 liter, en vit smidig ryggsäck som handbagage och sedan nackkudde och "ögontäckare" hehe som man kan ha när man skall sova i planet o slipper bli störd av ljuset, mycket behändigt.
Ser verkligen inte framemot flygturen på 24 timmar :S

Imorgon skall jag tillbaka till jobbet igen vi skall ha Paolo Robert på besök som skall hålla föredrag skall bli intressant och det som gör det mer intressant är att det är på bet arbetstid! Sånt gillar vi.
Nu skall jag ner o sola en sväng ciao.


RSS 2.0